web je ve výstavbě – DUBEN 2019 – AUDIOSTUDIO, Vodární 1A, Olomouc

Souhlas se zpracováním osobních údajů
1. Udělujete tímto souhlas společnosti AUDIOSTUDIO, s.r.o., Daniel Oudes, se sídlem Vodární 1A, Olomouc IČ: 25853589, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě Oddíl C, vložka 22245 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:
– jméno a příjmení:
– název společnosti:
– e-mail
– telefonní číslo
– ………….

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem …………. . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu … let.

3. ……………………………

4. V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Typ Název Účel Expirace
Přístup k informacím
Např. systémová Např. Abcde Např. Tato cookie se používá k ukládání dat důležitých pro fungování… Např. Do uzavření okna prohlížeče Např. jde o cookie z našeho webu

5. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti ……………………………

6. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Poskytovatel softwaru ………….
b. Agentura…………..
c. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
– na přenositelnost údajů,
– podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.